Fiege in Zaandam Fiege

Fiege

Fiege in Zaandam

Fiege in Zaandam (de mensen zijn werkzaam in Nieuwegein) is een grote logistieke dienstverlener met veel vacatures, van inpakkers en mensen voor de customer service tot chauffeurs. Fiege is nog steeds groeiende en Aelbers groeit mee; een mooi proces.

Bekijk project
A9 Holendrecht – Diemen (Gaasperdammerweg)

IXAS Gaasperdammerweg BV

A9 Holendrecht – Diemen (Gaasperdammerweg)

Onderdeel van de weguitbreiding Schiphol, Amsterdam en Almere (SAA). Op de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen, de Gaasperdammerweg, komen extra rijstroken en een tunnel. De extra rijstroken zorgen ervoor dat de doorstroming verbetert, en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Ook wordt de leefbaarheid in de omgeving vergroot: Er komt een circa 3 kilometer lange tunnel, voor schonere lucht en minder geluid. Bovenop het dak van de tunnel komt een groot park met een oppervlakte van 2 keer het Vondelpark, dat de wijken in Amsterdam Zuidoost met elkaar verbindt.

Bekijk project

Hier hebben we aan gewerkt

Parkeergarage Nieuwe Oosterstraat Leeuwarden Heijmans

Heijmans

Parkeergarage Nieuwe Oosterstraat Leeuwarden

Heijmans sloopte het oude Provinciehuis van Friesland en bouwde een hypermoderne tweelaags garage voor 250 auto's. De uitdaging lag vooral in de bouwplaats die omringd werd door smalle steegjes, winkelstraten en monumentale panden. De bouwplaats was niet groter dan de bouwkuip en grensde direct aan de omliggende bebouwing.

Bekijk project
A4 Delft-Schiedam A4All

A4All

A4 Delft-Schiedam

A4All heeft in opdracht van Rijkswaterstaat 7 kilometer nieuwe snelweg aangelegd van Delft tot aan het Kethelplein. De bouwcombinatie A4All bestaat uit Boskalis, Heijmans en VolkerWessels.

Bekijk project
Prinses Alexia Windpark Zeewolde Dura Vermeer

Dura Vermeer

Prinses Alexia Windpark Zeewolde

In 2012 heeft Aelbers in opdracht van Dura Vermeer, combinant in Windmolen Fundaties Zeewolde vof, meegewerkt aan het realiseren van 36 windmolenfundaties. De combinatie was een samenwerking van Dura Vermeer Beton-en Waterbouw en SPIE Construction Services (SPIE Construction Services is echter overgenomen dor TBI Infra BV en voert nu de naam van Servicis BV).

Bekijk project
Parkeergarage Vonk & Vlam 's-Hertogenbosch Heijmans

Heijmans

Parkeergarage Vonk & Vlam 's-Hertogenbosch

Als onderdeel van de ontwikkeling van de Zuiderpark-Stadswalzone, is een nieuwe ondergrondse parkeergarage gerealiseerd waarbij een samenwerking tussen Heijmans, Weener XL, de gemeente 's-Hertogenbosch en Aelbers heeft plaatsgevonden.

Bekijk project
Rioba Coffee Drive Duiven Koenders Totaalbouw

Koenders Totaalbouw

Rioba Coffee Drive Duiven

Bij de Makro in Duiven heeft Koenders Totaalbouw een grote interne verbouwing verricht. Daarnaast is er een nieuwe Coffee Drive gebouwd en is er een fietsenstalling gerealiseerd.

Bekijk project
A1/A6 Diemen-Almere Havendreef SAAone EPCM Bouwcombinatie

SAAone EPCM Bouwcombinatie

A1/A6 Diemen-Almere Havendreef

A1/A6 Diemen-Almere Havendreef is onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA) en vindt plaats over een afstand van zo'n 20 kilometer. Zo krijgt de A1 tussen knooppunt Diemen en knooppunt Muiderberg 2x5 rijstroken en de A6 vanaf knooppunt Muiderberg tot Almere Havendreef 2x4 rijstroken.

Bekijk project
Hondsrugtunnel Emmen Koninklijke BAM Groep

Koninklijke BAM Groep

Hondsrugtunnel Emmen

Om de verbinding van de oost- en westkant van het centrum van Emmen mogelijk te maken is een deel van de Hondsrugweg ondertunneld. Aannemer Bam Infra (voorheen Civiel Noordoost) heeft deze 235 meter lange tunnel gebouwd.

Bekijk project
A15: Verbreding Maasvlakte-Vaanplein A-LanesA15 Civil

A-LanesA15 Civil

A15: Verbreding Maasvlakte-Vaanplein

De A15 – de belangrijkste verkeersader in het Rotterdamse haven- en industriegebied – heeft een grote verandering ondergaan. Met als doel: minder files en een betere doorstroming.

Bekijk project