Sponsoring

Bij Aelbers zijn we niet alleen actief in de bouwsector. Als sponsor nemen we deel aan de ontwikkeling van sport in onze regio en daarbuiten. We waarderen waarden als ambitie, kracht, doorzettingsvermogen, toewijding en vastberadenheid, en daarom steunen we anderen bij het bereiken van hun doel.

Voetbal

Sinds 1 juli 2017 is Aelbers trotse sponsor van Betaald Voetbal
De Graafschap. 

Als een van de sponsoren helpen we mee om een nieuw, stevig financieel fundament onder de club te leggen. Een goede club in de eerste divisie is ook een goede promotie van de regio.

Motorcross

De motorcrosser Paul Spierings gaat mee doen aan de Dakar-rally in 2019. Om zijn droom te vervullen moest Paul ervaring opdoen in verschillende buitenlandse rally’s. Aelbers zorgt voor financiĆ«le ondersteuning.

Tijdens de Abu Dabi Challenge was het mogelijk!

Paul verzekerde zijn deelname aan de Dakar Rally in 2019 en hij is tevreden met de ervaring die hij heeft opgedaan. “Ik heb veel geleerd over het rijden in de duinen en ik ben blij dat ik bij de finish kwam.” Aelbers ook! Veel succes met de verdere voorbereidingen voor het avontuur van je leven!

Gewichtheffen

In 2018 ondersteunde Aelbers de deelname van onze collega en Poolse atlete Justyna Markiewicz aan het Open Nederlands Kampioenschap en de Wereldkampioenschappen Masters in Barcelona.

Justyna: "Ontzettend veel dank aan de sponsor, het Nederlandse bedrijf Aelbers Personeel voor de steun en de mogelijkheid om het Poolse gewichtheffen ter wereld te promoten! Deelname aan de World Masters Championships is een geweldige belevenis en droom die voor mij uitkomt.

Hartelijk dank!"